TrustCall

Tar 2 min

Ladda saldo

Ladda ditt konto och få mer samtalstid! Använd din extra saldo till både månadsavgifter och för att ringa till nummer utanför TrustCall-nätet till grymma priser!

SEK 150
  1. Saldo: +150 SEK
SEK 500
  1. Saldo: +520 kr
Bra värde
SEK 1500
  1. Saldo: +1650 SEK
10% extra

Vi skickar en påminnelse till dig när samtalssaldo på ditt konto börjar ta slut eller är för låg för att förnya månadsavgiften.

Behöver du hjälp på vägen?

Om du inte hittar svaret här, eller om du vill veta mer om något, vänligen kontakta oss. Vårt team återkommer till dig så snart de kan.

Det är så enkelt! Börja med att klicka på Kom igång högst upp här på webben för att aktivera ditt eget TrustCall-konto och få ditt TrustCall-nummer direkt. När tjänsten är aktiverad kommer vi att hjälpa dig att ladda ner TrustCall-appen. Med den installerad är det lika enkelt att ringa och ta emot samtal med TrustCall som med alla andra samtal.

TrustCall gör det möjligt att ringa säkra samtal kostnadsfritt till andra TrustCall-användare genom att helt enkelt ringa deras nummer i Appen. Men du är förstås inte begränsad till att bara ringa TrustCall-användare utan kan ringa till vilket telefonnummer som helst i världen. Du kan vara säker på att samtal utanför TrustCall-nätet är krypterade och säkra från din enhet till telefonnätet i Sverige, oavsett var du befinner dig i världen.

TrustCall appen installeras med Apple App Store eller  is installed using Apple App Store or Google Play Store. Det finns med hjälp och länkar här.

TrustCall-abonnemanget innehåller ett nummer. Fullständig prisinformation finns här.

Fullständig prisinformation finns här.

I appen trycker du på tabben "Mer" och sedan "Mitt konto". Där finns information om ditt konto med saldo och vilket datum numret förnyas.

I appen trycker du på tabben "Mer" och sedan "Mitt konto". Där finns information om ditt konto med saldo och vilket datum numret förnyas.